پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1403/09/13

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

جلسه هم اندیشی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج،با مسوولین و مدیران حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز (کلان منطقه ی قطب جنوب ) برگزار شد.

جلسه هم اندیشی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج،با مسوولین و مدیران حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز (کلان منطقه ی قطب جنوب ) برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، این نشست در راستای استفاده از تجربیات ،اقدامات انجام شده آن دانشگاه با محوریت پرونده الکترونیک سلامت ،نظام ارجاع ،استفاده از نرم افزارهای داشبوردهای مدیریتی و آماری و سیستم های اطلاعاتی بیمارستانی his در  تاریخ سه شنبه ۱۳۹۸/۰۵/۰۱ در دفتر مدیریت آمار و اطلاعات  دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.


در این جلسه با تبادل نظرات و پیشنهادات و ارائه طرح های موجود و بازدید از واحدهای زیر مجموعه آن دانشگاه با رویکرد فنی و محتوایی در جهت برنامه های راهبردی و استراتژیک مصوبات لازم مقرر گردید.


همچنین دراین هم اندیشی اتخاذ گردید از  مدیریت آمار و فناوری اطلاعات علوم پزشکی شیراز دعوت بعمل آید تا در جهت پیشبرد اهداف پرونده الکترونیکی سلامت در طرح تحول سلامت که یکی از طرح‌های شایسته و ماندگاری مورد تایید و حمایت مقام معظم رهبری، ریاست محترم جمهوری و دیگر مسئولان و شخصیت‌های برجسته کشوری ست، تفاهم نامه و اقدامات لازم انجام گیرد .


در حوزه آمار و اطلاعات سلامت با توجه به اینکه  دسترسی به اطلاعات یکپارچه سلامت بسیار مشکل و حتی در بسیاری از موارد غیرممکن است اما ازگزارشات متنوعی که از سیستم اطلاعاتی یکپارچه سلامت بدست می آید  می توان برای مقاصد مدیریتی، نظارت، و پژوهشی استفاده نمود.


پرونده الکترونیک سلامت  باعث میشود دسترسي مناطق دور افتاده و روستايي به مراقبت هاي سلامت با ارائه دورا پزشكي و خدمات ديگر پرونده الكترونيكي سلامت و همچنین سطح کیفیت مراقبتهاي بهداشتي و درماني در مناطق دورافتاده و روستاها به طور چشمگيري افزايش یابد.


نقش موثر در درمان بیماران ،کاهش خطاهای پزشکی، سهولت دسترسی به اطلاعات سلامت بهبود نظارت بر خدمات بهداشتی درمانی، همچنین دسترسی مسولین نظارت بر خدمات بهداشتی درمانی به سیستم پرونده ی از دیگر مزایای این طرح مهم خواهد بود .


از سوی دیگر نظام ارجاع یکی از اولویت‎های طرح تحول نظام سلامت است ، هدف از نظام ارجاع ،مدیریت هزینه ها و بیماری هاست که این دو مقوله در نظام ارائه خدمات و سلامت بسیار حائز اهمیت است.


نظام ارجاع نوعی شیوه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی است که در آن بیماران باید طبق یک سلسله‌مراتب به مراکز درمانی مراجعه کنند.


 یعنی بیماران تحت پوشش بیمه باید طبق مراحل وضع شده که شروع آن با پزشک خانواده است. مورد درمان قرار بگیرند.واگر بیماران مستقیما به مراکز تخصصی مراجعه نمایند هزینه‌هایشان تحت پوشش بیمه نخواهد بود.


وبا توجه به اینکه منابع ما محدود و نیازها بسیار است با استفاده از پروتکل ها و دستورالعمل های کشوری می توانیم بیماری ها را نیز مدیریت کنیم.


در پایان مهندس احمدی پور مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ضمن تشکر از همکاری مدیران و مسئولین آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز در برگزاری این جلسه و درجهت تقویت و تسریع اجرای فرآیند پرونده الکترونیک سلامت در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و با خرسندی از امکانات وزیرساخت های موجود و نیروی های توانمند و فعال و انجام کار تیمی در دانشگاه اظهار امیدواری کردند که بتوانند در اجرای تمامی فرآیندها به نحو بهتری حرکت نمایند .در ادامه اعضای جلسه، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند و درباره حل مشکلات اجرای این فرایندها بحث و تبادل نظر کردند.


 





انتهای پیام/